Прогнози за Форекс Пазара за 14 – 18 декември 2020

Забележка 1: Как се търгуват моите прогнози?    В Абонаментната част на сайта подавам точни параметри на всяка сделка!
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.
Забележка 5: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, през Револют, който предлагаме на нашите клиенти.
Забележка 6: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

Добро утро на всички трейдъри!

Това ще бъде последната ми прогноза за тази година. Затова Ви пожелавам весели празници, въпреки всичко!

Много здраве за Вас и Вашите семейства! Когато семейството е здраво и сплотено, всичко можем да преодолеем. Обичайте се и бъдете здрави!

AUDCHF

Достигнахме върха на рейнджа. Дали ще видим пробив или тази съпротива отново ще удържи и отблъсне цената?

AUDCHF
AUDCHF

AUDJPY

Този инструмент го търгувахме миналата и по-миналата седмица. Всеки пък достигаше таргет. Дали сега събира сили за ново възходящо движение на върха на рейнджа? Или преди това ще направи корекция? Предстои да видим, но за мен този инструмент продължава да е изключително бичо настроен.

AUDJPY
AUDJPY

EURCHF

Хубаво отблъскване от върха на рейнджа. В момента виждам корекция, която стигна зоната на съпротива и при сигнал за слабост може да се продължи да се продава.

EURCHF
EURCHF

GBPAUD

Виждаме цената на дъното на канала и върху зоната на подкрепа. Дали само ще коригира леко и ще пробие зоната? Или ще се оттласне мощно и ще се насочи към горната част на канала? Екшън Прайс ще ни покаже това.

GBPAUD
GBPAUD

И сега следва един пример как изглеждат моите сделки в абонаментната секция.

EURUSD – Продажба

EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11
EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11

Какво представлява всичко, което виждате на примера?

Първо, текущия тренд на цената е Мечи. Цената изпълни перфектна Глава с Рамене и то в зона на силна съпротива. В ляво от фигурата има двоен връх. Това ми даде основание, при екшън прайс сигнал (Пин бар) да подам параметри за вход в абонаментната част на сайта. Всяка сделка се подава с конкретна цена за вход, точен стоп и точен таргет. От Вас остава само да копирате сделката на Вашата платформа. Отново напомням, че това са лично моите сделки и аз винаги активно управлявам до край всяка една от тях. Единственото време, в което се налага да поглеждате сайта е около 8:00 и около 16:00 часа. Ако няма нищо извънредно, това са двете единствени времена, в които подавам сделки.

*** Моите сделки обикновено продължават от един ден до месец. Аз изцяло защитавам тезата, че няма нужда от непрекъсната търговия с десетки и стотици сделки на месец, за да постигна желаната от мен доходност. Считам, че 5-10 изчистени сделки на месец, с поне 50% успеваемост, носят много по-добра възвръщаемост. За тези от Вас, които решат, че могат да ми се доверят и ме последват в абонаментната част на сайта, ще видят, че съм прав 🙂

Ако съм успял да възбудя любопитството Ви, може да прочетете по-подробно за предлаганите към настоящия момент услуги от мен.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.