Прогнози за Форекс Пазара за 01 – 05 март 2021

Здравейте трейдъри!

Преди да започнем със седмичната прогноза,  да напомня на всички, че вече предлагаме една нова и много по-разширена услуга от форекс търговията. Това е един динамичен и активно търгуван портфейл от 8-12 разнообразни инструмента. Портфейла включва валути, акции, облигации, индекси, ETF-и и крипто. Всички сделки са краткосрочни. Търсим печалба от 25-30% на сделка. И затваряме бързо при 8-10% загуба. Можете да прочетете повече за тази нова услуга (без допълнително заплащане) на тази връзка.

Тези сделки аз ги търгувам без ливъридж, но поради естеството им и начина на прилагане е възможна и търговия с ливъридж. От Вас зависи с какъв риск ще управлявате капитала си.

Днес, освен валути, ще добавим и два крипто актива, които са популярни и са в обсег за търгуване в момента.

ETHUSD

След невиждания възход на Биткойн и Етериум, дойде време и за здравословна корекция. В момента актива се намира в първата си сериозна зона за подкрепа и това може да бъде добра възможност за покупка. Вчерашния Пин бар показва, че за сега зоната издържа на Мечките. За всички фенове на крипто активите, това може да бъде сигнал за покупка.

ETHUSD 2021-03-01 at 7.58.38
ETHUSD 2021-03-01 at 7.58.38

BTCUSD

За разлика от Етериум, Биткойн все още не е навлезал дълбоко в зоната си на подкрепа, а само повърхностно я тества. От гледна точка на техническия анализ това все още не е сигнал за покупка. Но пък от друга страна, при много волатилни активи, това е допустим тест. За всички, които искат да добавят инвестиция в този инструмент, според мен момента настъпи. Всеки тест на тази зона може да се използва като възможност за добавяне.

Корекция от 26% е доста здравословна. Но ако все пак тази подкрепа не издържи, следващото ниво е на дъното на $30 000.

BTCUSD 2021-03-01 at 8.02.43
BTCUSD 2021-03-01 at 8.02.43

Аз съм текстово блокче. Натиснете на бутона за редактиране за да промените този текст. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

CADJPY

Този ии движение продължава възходащото си движение и в момента се намира в краткосрочната си зона на подкрепа. Все още е рано за вход, защото нямаме сигнал за такъв. Но го поставете в наблюдаваните от Вас инструменти. Всеки екшън праъс сигнал за вход може да се използва тук.

CADJPY 2021-03-01 at 8.11.15
CADJPY 2021-03-01 at 8.11.15

CHFJPY

Цената се намира в средата на канала, но на това место е оформила зона на съпротива. Ако тя удържи, може да се търгува до дъното на канала. Ако изпусне цената и мине от горната и страна, за да я превърне в зона на подкрепа, тогава може да се търси покупка до горната част на канала.

CHFJPY 2021-03-01 at 8.16.00
CHFJPY 2021-03-01 at 8.16.00

GBPUSD

Инструмента се намира във временната подкрепа, формирана от него. Тренда е много силен и е възможно изобщо да не стигне до дъното на канала. Така че наблюдавайте за сигнал за вход.

GBPUSD 2021-03-01 at 8.21.10
GBPUSD 2021-03-01 at 8.21.10

И сега следва един пример как изглеждат моите сделки в абонаментната секция.

EURUSD – Продажба

EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11
EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11

Какво представлява всичко, което виждате на примера?

Първо, текущия тренд на цената е Мечи. Цената изпълни перфектна Глава с Рамене и то в зона на силна съпротива. В ляво от фигурата има двоен връх. Това ми даде основание, при екшън прайс сигнал (Пин бар) да подам параметри за вход в абонаментната част на сайта. Всяка сделка се подава с конкретна цена за вход, точен стоп и точен таргет. От Вас остава само да копирате сделката на Вашата платформа. Отново напомням, че това са лично моите сделки и аз винаги активно управлявам до край всяка една от тях. Единственото време, в което се налага да поглеждате сайта е около 8:00 и около 16:00 часа. Ако няма нищо извънредно, това са двете единствени времена, в които подавам сделки.

*** Моите сделки обикновено продължават от един ден до месец. Аз изцяло защитавам тезата, че няма нужда от непрекъсната търговия с десетки и стотици сделки на месец, за да постигна желаната от мен доходност. Считам, че 5-10 изчистени сделки на месец, с поне 50% успеваемост, носят много по-добра възвръщаемост. За тези от Вас, които решат, че могат да ми се доверят и ме последват в абонаментната част на сайта, ще видят, че съм прав 🙂

Забележка 1:   Как се търгуват моите прогнози? 
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.

Забележка 5: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.
Забележка 6: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, който предлагаме на нашите клиенти.

Забележка 7: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Динамичният ни портфейл за краткосрочна търговия, който предлагаме на нашите клиенти.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.