Прогнози за Форекс Пазара за 22 – 26 март 2021

Здравейте трейдъри!

Преди да започнем с валутните инструменти, искам да Ви попитам прочетохте ли вчерашната ми статия във връзка със страховете на фондовия пазар?

Ако все още не сте – направете го веднага, защото това е нещо, което е важно за всеки инвеститор в тази наша общност.

AUDCAD

След като успяхме да хванем над 120 пипа на този инструмент, сега е време за нова корекция и търпеливо изчакване на нов сигнал за вход. Не бързайте веднага да се хвърляте в продажби. Понеделник е, Лондон не е отворил още и всичко може да се случи след отварянето му. Изчакайте да мине деня, за да може да янете пазарните настроения. Може да Ви изглежда в момента като време за продажба, но не мисля че е момента. Чакаме хубав екшън прайс сигнал или цял сетап, за да можем да влезем спокойно в сделка.

EURJPY

Новата седмица започва с ГАП. Очаквам по-дълбока корекция от това, за да започна да мисля за покупка при този инструмент. В хубав, бичи тренд е от началото на годината и всеки екшън прайс сигнал в сините зони ще е сигнал за покупка за мен.

GBPJPY

Още един инструмент с йена. Идентична ситуация. Ще изчакам цената да навлезе в синята зона, ще изчакам да се формира екшън прайс сигнал и чак тогава ще мисля дали да купя или не.

USDCAD

От този инструмент изкарахме вече 225 пипа печалба през втората седмица на март.

USDCAD 2021-03-11 at 8.14.40
USDCAD 2021-03-11 at 8.14.40

Това е скрийншот от публикацията ми в абонаментния ни сайт. Виждате как три дни преди тази снимка сме влезли в сделка, виждате и долу зелената пунктирана линия, която е таргета ни. Таргета беше изпълнен и прибрахме печалба от 225 пипа.

Сега инструмента прави нова корекция и ние ще го наблюдаваме за нов сигнал за вход.

И сега следва един пример как изглеждат моите сделки в абонаментната секция.

EURUSD – Продажба

EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11
EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11

Какво представлява всичко, което виждате на примера?

Първо, текущия тренд на цената е Мечи. Цената изпълни перфектна Глава с Рамене и то в зона на силна съпротива. В ляво от фигурата има двоен връх. Това ми даде основание, при екшън прайс сигнал (Пин бар) да подам параметри за вход в абонаментната част на сайта. Всяка сделка се подава с конкретна цена за вход, точен стоп и точен таргет. От Вас остава само да копирате сделката на Вашата платформа. Отново напомням, че това са лично моите сделки и аз винаги активно управлявам до край всяка една от тях. Единственото време, в което се налага да поглеждате сайта е около 8:00 и около 16:00 часа. Ако няма нищо извънредно, това са двете единствени времена, в които подавам сделки.

*** Моите сделки обикновено продължават от един ден до месец. Аз изцяло защитавам тезата, че няма нужда от непрекъсната търговия с десетки и стотици сделки на месец, за да постигна желаната от мен доходност. Считам, че 5-10 изчистени сделки на месец, с поне 50% успеваемост, носят много по-добра възвръщаемост. За тези от Вас, които решат, че могат да ми се доверят и ме последват в абонаментната част на сайта, ще видят, че съм прав 🙂

Забележка 1:   Как се търгуват моите прогнози? 
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.

Забележка 5: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.
Забележка 6: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, който предлагаме на нашите клиенти.

Забележка 7: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Динамичният ни портфейл за краткосрочна търговия, който предлагаме на нашите клиенти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.