Прогнози за Форекс Пазара за 07-11 Октомври 2019

Забележка 1: Как се търгуват моите прогнози?
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.
Забележка 5: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, през Револют, който предлагаме на нашите клиенти.
Забележка 6: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

Миналата седмица пропуснах да публикувам моите прогнози за форекс пазара, за което се извинявам. Сега бързам да поправя тази грешка и днес публикувам рано рано 🙂

При един бърз преглед на прогнозите от последната ми публикация, става ясно, че определено трябва да сте направили пари, докато ме е нямало.

Искам да Ви помоля да коментираме публикуваните прогнози тук, отдолу, в коментарите, за да могат всички колеги да четат. Не ми е много удобно да отговарям на толкова много имейли с почти идентични въпроси. Затова нека обсъждаме прогнозите, анализите и сделките отдолу в коментарите под всяка публикация. Така дори и колегите, които не са писали, ще могат да си отговорят на въпроси, които ги вълнуват. И въпреки всичко Ви благодаря за всички писма. Изключително съм доволен, че успявам да бъда полезен за толкова много хора. Получавам много молби за създаване на екшън прайс курс, но аз определено не съм типа учител, от който бихте имали нужда. Дори и да създам такъв курс, той ще е сух и наблъскан с факти. Просто не ставам за учител 🙂

Но, разбира се, ако все пак създам, ще го публикувам тук отново напълно безплатно и само за Вас.

Ще Ви помоля, обаче, задължително да изучите екшън прайс теорията, защото тя е в основата на моите анализи. Това е азбуката на техническия анализ и е задължителна за всеки форекс трейдър. Стига толкова приказки.

Едно кратко напомняне: Как се търгуват моите прогози?

Не забравяйте, че за да бъдете успешен трейдър, на първо място трябва да търгувате по графиката на „Умните Пари“. Ако искате да следите моите прогнози и търгуване в тази платформа, направете своята регистрация в IC Markets. Това е задължително условие, за да имаме еднаква графика и да говорим на един език.

И преминаваме към таз седмичните прогнози и анализи за форекс пазара.

AUDJPY – Продажба

Цената се намира на интересно место. Очаквам корекцията да завърши до зоната на 72.50 – 73.20. както винаги ще търся слабост в тази зона, под формата на екшън прайс сигнал. Всеки пин бар в тази зона на 4 часа или дневна графика ще бъде моя индикатор за вход на къса позиция. Съответно ще гоня таргет до 70.80

AUDJPY
AUDJPY

AUDNZD – Покупка

Вече сме в зоната за покупка. Аз лично още утре сутрин ще премина на 4 часа и ще наблюдавам инструмента за покупка. Пин бар, поглъщащ бар или фалшив пробив на долу ще ми дадат основание да купя.

AUDNZD
AUDNZD

EURGBP – Продажба

Цената е в зоната ни за корекция. Чудесен Пин бар от петък. Следващият инструмент за продажба вероятно още в понеделник. Два потенциални таргета – .8825 и .8675. Стопа е съвсем плитък, непосредствено над Пин барът или над .9000. Задължително прегледайте Как се търгуват моите прогози?, за да влезете по най-подходящия начин в тази сделка.

EURGBP
EURGBP

EURUSD – Продажба

Следващият инструмент, почти готов за продажба. Цената е в зоната на корекцията. Вероятно дори ще направи опит за фалшив пробив на наклонената тренд линия. Тренда твърдо е мечи. Всяка слабост в тази зона ще бъде сигнал за продажба, с плитък стоп и таргет до поне 1.0790. Въпреки всичко е възможно да видим цената да тества отново предходната синя зона. Всичко това ще стане ясно със започването на сесията за новата седмица.

EURUSD
EURUSD

Отново ще прескоча всички инструменти с паунд, защото наближава заветния 31 октомври и може всичко да се случи.

NZDCAD – Възможна продажба

Въпреки, че проби над зоната, все пак в петък сесията завърши с Пин бар. Затова не изключвам този инструмент за следващата седмица и е възможно още в понеделник да имаме възможност за продажба. На месечна база, обаче, цената прави тройно дъно, така че ако влезете в къса позиция, слагайте плитък стоп и таргет не повече от .8300

NZDCAD
NZDCAD

За сега това е всичко, с едно малко уточнение. За тези, които са стигнали до края на статията, ще кажа, че смятам да започна да публикувам в моят туитър акаунт текущи, потенциални сделки през седмицата. Тоест, сделки, които аз ще търгувам и считам, че ще бъдат интересни и за Вас. Така че може да се абонирате за моя туитър, да си включите нотификацията за него и да следите там за текущи сделки. Тук ще бъде трудно да публикувам всяка такава сделка, защото тук става доста по-бавно.

Напомняне: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация.
Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.

И не забравяйте да тествате един изключително добър, безплатен инструмент, в помощ на всеки екшън прайс трейдър.

Желая Ви успешни сделки!

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.