Прогнози за Форекс Пазара за 15 – 19 юни 2020

Забележка 1: Как се търгуват моите прогнози?    В Абонаментната част на сайта подавам точни параметри на всяка сделка!
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.
Забележка 5: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, през Револют, който предлагаме на нашите клиенти.
Забележка 6: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.

Здравейте, колеги!

Започвам с моят неделен анализ на валутните инструменти, които имат потенциал за търгуване през следващата седмица.

Ако прегледате прогнозите от предходната неделя, ще установети, че имахме една много динамична седмица в абонаментната част на сайта. Успяхме да изтъргуваме почти всички инструменти, публикувани от мен тук.

Сега започвам с подготовката за новата работна седмица.

AUDUSD

Инструмента се отблъсна от върха. Сега ще го чакаме да влезе в синята зона на подкрепа. Там, при екшън прайс сигнал ще търся покупка.

AUDUSD 2020-06-14 at 18.53.46
AUDUSD 2020-06-14 at 18.53.46

CADJPY

Цената достигна краткосрочната зоната на подкрепа. Дали ще видим отново движение до жълтата зона на съпротива? Ако не затвори утвърдително под зелената зона, ще съм склонен да търся по скоро покупка, отколкото продажба.

CADJPY 2020-06-14 at 20.20.58
CADJPY 2020-06-14 at 20.20.58

EURAUD

Изглежда корекцията приключва и ще видим продължение на пътя надолу. Ще търся продажба при този инструмент.

EURAUD 2020-06-14 at 20.25.41
EURAUD 2020-06-14 at 20.25.41

EURUSD

Инструмента все още не е достигнал зоната на подкрепа. Поставил съм аларма малко преди зоната, за да не го испусна. При навлизането му в тази зона ще търся покупка.

EURUSD 2020-06-14 at 20.31.17
EURUSD 2020-06-14 at 20.31.17

Пожелавам Ви приятна търговия и не забравяйте Ако искате да получавате моите сделки и реална Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати ще публикувам ежедневни, конкретни сделки с цена за вход, стоп и таргет.

И сега следва един пример как изглеждат моите сделки в абонаментната секция.

EURUSD – Продажба

EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11
EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11

Какво представлява всичко, което виждате на примера?

Първо, текущия тренд на цената е Мечи. Цената изпълни перфектна Глава с Рамене и то в зона на силна съпротива. В ляво от фигурата има двоен връх. Това ми даде основание, при екшън прайс сигнал (Пин бар) да подам параметри за вход в абонаментната част на сайта. Всяка сделка се подава с конкретна цена за вход, точен стоп и точен таргет. От Вас остава само да копирате сделката на Вашата платформа. Отново напомням, че това са лично моите сделки и аз винаги активно управлявам до край всяка една от тях. Единственото време, в което се налага да поглеждате сайта е около 8:00 и около 16:00 часа. Ако няма нищо извънредно, това са двете единствени времена, в които подавам сделки.

*** Моите сделки обикновено продължават от един ден до месец. Аз изцяло защитавам тезата, че няма нужда от непрекъсната търговия с десетки и стотици сделки на месец, за да постигна желаната от мен доходност. Считам, че 5-10 изчистени сделки на месец, с поне 50% успеваемост, носят много по-добра възвръщаемост. За тези от Вас, които решат, че могат да ми се доверят и ме последват в абонаментната част на сайта, ще видят, че съм прав 🙂

Ако съм успял да възбудя любопитството Ви, може да прочетете по-подробно за предлаганите към настоящия момент услуги от мен.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.