Прогнози за Форекс Пазара за 22 – 26 март 2021

Здравейте трейдъри!

Преди да започнем с валутните инструменти, искам да Ви попитам прочетохте ли вчерашната ми статия във връзка със страховете на фондовия пазар?

Ако все още не сте – направете го веднага, защото това е нещо, което е важно за всеки инвеститор в тази наша общност.

AUDCAD

След като успяхме да хванем над 120 пипа на този инструмент, сега е време за нова корекция и търпеливо изчакване на нов сигнал за вход. Не бързайте веднага да се хвърляте в продажби. Понеделник е, Лондон не е отворил още и всичко може да се случи след отварянето му. Изчакайте да мине деня, за да може да янете пазарните настроения. Може да Ви изглежда в момента като време за продажба, но не мисля че е момента. Чакаме хубав екшън прайс сигнал или цял сетап, за да можем да влезем спокойно в сделка.

EURJPY

Новата седмица започва с ГАП. Очаквам по-дълбока корекция от това, за да започна да мисля за покупка при този инструмент. В хубав, бичи тренд е от началото на годината и всеки екшън прайс сигнал в сините зони ще е сигнал за покупка за мен.

GBPJPY

Още един инструмент с йена. Идентична ситуация. Ще изчакам цената да навлезе в синята зона, ще изчакам да се формира екшън прайс сигнал и чак тогава ще мисля дали да купя или не.

USDCAD

От този инструмент изкарахме вече 225 пипа печалба през втората седмица на март.

USDCAD 2021-03-11 at 8.14.40
USDCAD 2021-03-11 at 8.14.40

Това е скрийншот от публикацията ми в абонаментния ни сайт. Виждате как три дни преди тази снимка сме влезли в сделка, виждате и долу зелената пунктирана линия, която е таргета ни. Таргета беше изпълнен и прибрахме печалба от 225 пипа.

Сега инструмента прави нова корекция и ние ще го наблюдаваме за нов сигнал за вход.

И сега следва един пример как изглеждат моите сделки в абонаментната секция.

EURUSD – Продажба

EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11
EURUSD 2020-01-26 at 11.19.11

Какво представлява всичко, което виждате на примера?

Първо, текущия тренд на цената е Мечи. Цената изпълни перфектна Глава с Рамене и то в зона на силна съпротива. В ляво от фигурата има двоен връх. Това ми даде основание, при екшън прайс сигнал (Пин бар) да подам параметри за вход в абонаментната част на сайта. Всяка сделка се подава с конкретна цена за вход, точен стоп и точен таргет. От Вас остава само да копирате сделката на Вашата платформа. Отново напомням, че това са лично моите сделки и аз винаги активно управлявам до край всяка една от тях. Единственото време, в което се налага да поглеждате сайта е около 8:00 и около 16:00 часа. Ако няма нищо извънредно, това са двете единствени времена, в които подавам сделки.

*** Моите сделки обикновено продължават от един ден до месец. Аз изцяло защитавам тезата, че няма нужда от непрекъсната търговия с десетки и стотици сделки на месец, за да постигна желаната от мен доходност. Считам, че 5-10 изчистени сделки на месец, с поне 50% успеваемост, носят много по-добра възвръщаемост. За тези от Вас, които решат, че могат да ми се доверят и ме последват в абонаментната част на сайта, ще видят, че съм прав 🙂

Забележка 1:   Как се търгуват моите прогнози? 
Забележка 2: От изключително значение е да търгувате с брокер, който предлага истинска графика тип ‘New York Close Charts‘, (истинска 5-дневна графика, която съвпада с New Zealand Open и New York Close). Можете да свалите демо или да се регистрирате, за да тествате от ТУК 
Забележка 3: Моите прогнози и анализи не са съвет или препоръка за търговия или инвестиране, а само образователна и обща информация. Не купувайте и продавайте на сляпо пазарите/продуктите, обсъждани в този бюлетин, направете свои собствени проучвания и осъзнавайте рисковете и възнагражденията.
Забележка 4: Всички графики са на ДНЕВНА времева рамка, освен, ако изрично не съм посочил, че е друго.

Забележка 5: Ако искате да получавате моите ежедневни прогнози и анализи за Форекс Търговия (а не само седмичният обзор, публикуван тук), регистрирайте се през тази връзка. В секцията за абонати публикувам ежедневни, конкретни сделки с нива, стопове и таргети.
Забележка 6: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Инвестиционния Портфейл в Акции, който предлагаме на нашите клиенти.

Забележка 7: Прочетете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за Динамичният ни портфейл за краткосрочна търговия, който предлагаме на нашите клиенти.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.